Change mindset stimuleren

Constructief omgaan met weerstand voor verandering

Insteek

Voor leidinggevenden is het geen makkelijke opdracht om mensen mee te nemen en gemotiveerd te houden doorheen de veranderingsgeschiedenis van een bedrijf. Deze bedrijfsopleiding geeft managers, teamverantwoordelijken... de juiste tools om succesvol bedrijfsverandering te managen.

Doel van de bedrijfsopleiding

In deze business training ontdekken de deelnemers de (on)geschreven regels van change management. De focus ligt op strategieën en technieken die een change in de mindset van de werknemers stimuleren. De deelnemers krijgen op deze manier een houvast om het communiceren van veranderingstrajecten in goede banen te leiden. Bovendien doen ze praktische strategieën op die ze meteen in staat stellen om negatieve attitudes om te buigen en vergiftiging van de werksfeer te counteren.

Dit komt aan bod

Deze opleiding wordt op maat aangeboden. Onze opleidingscoaches stellen het lesprogramma samen op basis van de voorkennis en noden van uw werknemers en onderneming. Na de opleiding beschikken de deelnemers bijvoorbeeld over de volgende know-how:

  • Inzicht verzamelen in de motivaties van werknemers en begrijpen wat ze nodig hebben om succesvol te zijn
  • Verwerven van inzicht in mogelijke obstakels die mindset verandering belemmeren
  • Begrijpen waarom bepaalde boodschappen zoveel wrijving kunnen opwekken
  • Voorbereiden van change management communicatie
  • ...

OPLEIDING OP MAAT OF KANTEN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van jou, je medewerkers en onderneming. Wil je liever een kant-en-klare opleiding waaraan jijen/of jouw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.