Bedrijfsopleiding BA4/BA5

Veilig en doelmatig werken met installaties

Insteek

Wil u bepaalde medewerkers toegang geven tot uw elektrische installaties? Dat kan wanneer ze in het bezit zijn van een attest BA4 (gewaarschuwd) of BA5 (vakbekwaam).

Doel van de bedrijfsopleiding

In elke onderneming zorgt elektriciteit voor risico's waaraan medewerkers kunnen worden blootgesteld. Een risicoanalyse uitvoeren en up to date houden van elke elektrische installatie is een teken van goed beleid. Net als het voorzien in de nodige opleiding voor de medewerkers die taken uitvoeren aan een elektrische installatie. Risico’s worden beperkt en de medewerkers worden beschermd tegen mogelijke negatieve gevolgen door manipulatie van de elektriciteit.

Dit komt aan bod

In deze opleiding leert men welke werkzaamheden door wie mogen uitgevoerd worden. De deelnemers krijgen zowel de nodige theoretische baggage als praktische kennis mee om veilig met elektrische installaties om te gaan. De werknemers worden opgeleid conform de vereisten van het BA4/BA5 attest.

Deze opleiding op maat wordt bovendien door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van u, uw medewerkers en onderneming. De opleiding kan volledig naar uw wensen ontwikkeld worden. Zo kan u bijvoorbeeld zelf bepalen welke medewerkers tot welk attest (BA4/BA5) opgeleid worden.

Wil u liever een kant-en-klare opleiding waaraan u en/of uw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen elektro & techniek binnenkort bij onze coaches van start gaan.