Beat the buzzer

Donderdag 24 mei 2018 in het LITC (bezoekerscentrum van Nike)

Op donderdagavond 24 mei 2018 organiseert SYNTRA Business 'Beat the buzzer'. Een dynamisch netwerkevenement met inspirerende topsprekers zoals Hans van Alphen, Filip Peeters (HR Director Benelux bij Nike) en Carl Maes (gewezen coach van Kim Clijsters en directeur van de Kim Clijsters Academy). Zij nemen je op een unieke manier mee in hun verhaal en tonen je hoe je met de juiste mindset en de nodige dosis talent het verschil kan maken in de sportwereld en op de werkvloer.

Programma

  • 19.00 uur: ontvangst met een drankje

  • 19.30 uur: verwelkomingswoord door Carine Leroi, commercieel directeur SYNTRA Business

  • 19.45 uur: warm-up met Hans van Alphen

Hans van Alphen, voormalig tienkamper, heeft het met zijn talent ver geschopt in de wereld van de atletiek. Sinds kort heeft hij 'Beweeg Meer' uit de grond gestampt en probeert hij ook zijn talent als ondernemer te verzilveren.

  • 20.30 uur: dynamisch debat tussen Filip Peeters (HR Director Benelux bij Nike) en Carl Maes (gewezen coach van Kim Clijsters en directeur van de Kim Clijsters Academy)

Filip Peeters, HR-director, is al bijna 20 jaar actief bij Nike en draagt meer dan de 'Just do it'-mindset. Als inspiration manager tilt hij zijn medewerkers naar een hoger niveau en daar werd hij in 2014 met een nominatie voor 'HR-manager van het jaar' voor beloond.

Carl is één van de meest ervaren en gerespecteerde tenniscoaches ter wereld. Zo is hij jarenlang de coach geweest van Kim Clijsters en heeft hij met haar tal van prijzen gewonnen.

  • 21.30 uur: netwerkmoment

  • 22.30 uur: verwacht einde

 

Praktisch

Adres

LITC, Logistiek- en Trainingscentrum van Nike Laakdal
Nikelaan 1
2430 Laakdal

Wanneer

donderdagavond 24 mei 2018

Toegang

Je deelname is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Kan je er toch niet bij zijn? Geef ons dan zeker een seintje want zonder afmelden rekenen we een no-show fee van 50 euro aan.