Winteropleidingen voor de bouwsector

i.s.m. Bouwunie Limburg

Voor een uitgebreid aanbod kortlopende opleidingen en bijscholingen voor de bredere bouwsector bent u bij SYNTRA Business aan het juiste adres.

Wilt u of één van uw bouwvakarbeiders de nieuwste technieken beheersen, zich professioneel versterken of zijn/haar expertise uitbreiden? Dat kan met een professionele kortlopende opleiding.

De kalme wintermaanden vormen bovendien de ideale periode voor bouwarbeiders om hun competenties aan te scherpen. Via het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid kunnen zij tijdens de wintermaanden, van 1 december 2018 tot en met 31 maart 2019, een winteropleiding volgen.

Bouwunie Limburg en SYNTRA Business komen nu het voor het vierde jaar op rij met een uitgebreid aanbod aan winteropleidingen. Het bouwbedrijf dient de arbeiders in tijdelijke werkloosheid wegens weerverlet te plaatsen volgens de geldende procedures opgelegd door de RVA. Hieruit volgt dat uw arbeider tot 160 uren opleiding kan volgen. Dit heeft voordelen voor beide partijen.

 

KMO-portefeuille en sectorfondsen

SYNTRA Business is erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. De KMO-portefeuille en tussenkomst is bedoeld voor alle KMO’s in Vlaanderen en bedraagt 40% of 30% afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Hiernaast komen de sectorfondsmiddelen en het fvb-ffc tussen in de opleidingskost en de loonkost van bouwvakarbeiders en voor de zaakvoerder als die zijn arbeiders vergezelt in de opleiding.

Vragen? Contacteer FVB-adviseur Janssens Heidi op +32 (0) 11 30 12 42 of op heidi.janssens@constructiv.be.