SYNTRA Business in Trends Top HR - 05/2016

De kennismakelaar

De kennis en competenties van uw medewerkers zijn uw grootste bron van inkomsten. Het is dus uiterst belangrijk om die op een hoog niveau te krijgen én te houden. Degelijke opleidingen, afgestemd op uw reële werksituatie en onmiddellijk toepasbaar, vormen daarbij een essentieel onderdeel. 

 
Met zijn maatopleidingen biedt SYNTRA Business een antwoord op eender welke opleidingsvraag, ongeacht de doelgroep of het soort training dat u wenst. “Onze docenten zijn praktijkspecialisten in hun vakgebied, wat maakt dat ze de taal van uw bedrijf spreken. En of het nu gaat om technische knowhow of soft skills, voor arbeiders, middenkader of hoger management, ons netwerk van docenten is zo uitgebreid dat we voor elke opleiding de perfecte match kunnen bieden”, stelt Dirk Vanstipelen, Directeur-Afgevaardigd Bestuurder.

Inhoud en methodiek op maat 

SYNTRA Business maakt er bovendien een punt van dat de opgedane kennis onmiddellijk toepasbaar is op de werkvloer. “Doordat we volledige opleidingstrajecten op maat ontwikkelen, zijn zowel de inhoud als de methodiek volledig op uw bedrijf en uw medewerkers afgestemd. Elk bedrijf functioneert immers anders en zet andere doelstellingen voorop. We bieden bijvoorbeeld ook extra modules aan waarbij de docent één week na de training opnieuw bij u langskomt, evalueert hoe medewerkers alles in de praktijk omzetten en ter plekke extra coaching geeft. Een andere mogelijkheid is om na een tweetal maanden de kennis op te frissen en waar nodig bij te sturen.” 

One-stop-shop
Naast degelijk opleidingsadvies staat SYNTRA Business u ook bij om de opleidingskosten te drukken aan de hand van beschikbare subsidies, sectorfondsen en Europese middelen. “U kunt SYNTRA Business best vergelijken met een one-stop-shop voor al uw opleidingsvragen: wij werken alle soorten opleidingen voor diverse doelgroepen op maat en volgens uw wensen uit, en doordat we ons ook over het administratieve luik buigen, ontzorgen we u. Zo vormt SYNTRA Business het kruispunt van kennis en slaan we de brug tussen bedrijven die op zoek zijn naar expertise en docenten met specifieke knowhow, rekening houdend met de tweesplit reële werksituatie/onmiddellijke return. Dat maakt ons uniek in Vlaanderen.”

Dit artikel verscheen in Trends Top HR 2016 als bijlage van Trends nr. 21 - 26 Mei 2016 ISSN. 2506-7311

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op via deze pagina.