SYNTRA Business en Wouter Torfs inspireren

Gisterenavond organiseerde SYNTRA Business samen met Wouter Torfs ‘A great place to work: de fundamentele bouwstenen’. Het evenement vond plaats op de Corda Campus in Hasselt en kon met meer dan 70 aanwezigen zeker een succes genoemd worden.

Wouter Torfs nam de aanwezigen mee in zijn nieuwe visie op werken. Hij duidde op het belang van ‘a great place to work’; een werkplek waar je goesting krijgt om te werken en hij lichtte de impact van een gezonde en activerende werkplek toe. Hij gaat dan ook uit van het volgende: “Van iets wat bijdraagt tot het welzijn van medewerkers komt altijd iets terug naar het bedrijf en de klanten.”

Deze visie past hij uiteraard toe bij Schoenen Torfs. In het familiebedrijf, met hem aan het roer, heerst een unieke bedrijfscultuur en een visie op werkwelzijn om een puntje aan te zuigen. Dit leverde Schoenen Torfs tot nu toe al zeven keer de prijs op van Beste Werkgever.

Wouter Torfs moedigt zijn medewerkers steevast aan om zichzelf bij te scholen en te ontwikkelen en zich zodoende naar een beter niveau te tillen. Tijdens zijn uiteenzetting sprak hij dan ook lovende woorden over opleidingsverstrekkers zoals SYNTRA Business. Het is enkel dankzij de werknemers dat een bedrijf erin slaagt ‘a great place to work’ te zijn.