Stormloop op kennis zorgt voor tientallen nieuwe trainervacatures bij SYNTRA business

Bedrijfsopleidingen boomen. Extra subsidies en complexere bedrijfsuitdagingen doen ondernemingen dit jaar actief op zoek gaan naar nieuwe kennis en vaardigheden om hun productiviteit en competitiviteit te verhogen. “Het is een echte stormloop op kennis”, vertelt Sandra Huysmans. “Bedrijven willen het kennispeil binnen hun organisatie snel omhoog krikken en investeren massaal in trainingen op maat. In april verkochten we op vier weken tijd meer opleidingen dan in het volledige laatste kwartaal van vorig jaar.”

Op maat smaakt

SYNTRA business zorgt al jaren voor praktijkgerichte bedrijfsopleidingen op maat. “En dat wordt door de markt gesmaakt”, vertelt Sandra. “We leggen ons oor te luisteren en gaan op zoek naar de uitdagingen waarvoor het bedrijf staat.” Het resultaat is een gepersonaliseerd opleidingsplan dat qua inhoud en trainer volledig is afgestemd op de cultuur en noden van een bedrijf.

Veel ondernemingen vonden begin dit jaar dan ook de weg naar SYNTRA business. “Er is momenteel niet alleen meer vraag naar bedrijfsopleidingen. De opleidingsnoden zijn ook diverser”, legt Sandra uit. Daarom heeft SYNTRA business nu tientallen nieuwe trainer vacatures openstaan. “En dat voor zeer uiteenlopende vakgebieden”, voegt Sandra toe. “Van trainers batterijspecialist en mobiele arbeidsmiddelen tot docenten informatica, elektronica en fotovoltaïsche zonnepanelen.”

Op zoek naar jou

Wil jij jouw kennis aan professionals doorgeven? Dan is dit je kans, want we hebben heel wat openstaande vacatures.

“Je moet niet over een eerste leservaring beschikken, maar wel over de juiste ervaring en expertise”, voegt Sandra toe. “Het is belangrijk dat je als trainer vanuit je eigen vakkennis les kan geven. Wij zorgen voor de nodige interne opleidingen, lesmateriaal en andere benodigdheden.”

Als trainer bij SYNTRA business geniet je van allerlei voordelen. Zo ben je zeker van stabiele opleidingsopdrachten. Je komt in contact met gepassioneerde professionals en legt contacten met andere vakmensen die je kan gebruiken voor je zelfstandige activiteiten.

Word jij onze nieuwe trainer?

Interesse? Bekijk dan hieronder alle openstaande trainer posities bij SYNTRA business en stel je via deze pagina kandidaat.

 • Freelance Trainers Mobiele arbeidsmiddelen: heftruck, reachtruck, …
 • Freelance Trainers Code 95 nascholing voor vrachtwagenchauffeurs
 • Freelance Trainer Gasmonteur
 • Freelance Trainer Lassen
 • Freelance Praktijktrainer plaatsen van palen en bovengrondse leidingen
 • Freelance Trainer Batterijspecialist
 • Freelance Praktijktrainer Fotovoltaïsche zonnepanelen
 • Freelance Trainer Industriële elektriciteit / Elektronica / Onderhoudsmechanica / Hydraulica /Pneumatica/ BA4/5
 • Freelance Trainer Verwarming/ventilatie/airco/koeling/sanitair
 • Freelance Trainers Informatica
 • Freelance Trainers talen: Frans, Engels, Nederlands op de werkvloer (NT2)
 • Freelance Trainer Management en persoonlijke ontwikkeling: 2-talig FR/NL

Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk?

Contacteer ons