Primetime Communication Group en SYNTRA Business gaan Fast Forward!

Wist je dat afgelopen donderdag de maatopleiding 'Leadership Fast Forward' van start is gegaan bij communicatiebedrijf Primetime Communication Group? Zij waren op zoek naar een praktijkgerichte opleiding leidinggeven en communicatie. Onder de deelnemers bevinden zich vooral medewerkers die over de mogelijkheid beschikken om door te groeien naar het managementteam.

Na een grondig kennismakingsgesprek tussen een opleidingsadviseur van SYNTRA Business, een SYNTRA Business-trainer Carina Vignigni (Lemmens Vignigni) en Primetime Communication Group werd er een nulmeting gehouden en werd het opleidingsprogramma op maat samengesteld.
De eerste dag werd er gewerkt rond Insights Discovery. Hierdoor kregen de deelnemers een diepgaand inzicht in zichzelf. Goed leiderschap begint namelijk bij zelfkennis.

Doorheen deze dag wisselden theorie en praktijkoefeningen elkaar af. Zo gingen de deelnemers alvast aan de slag met enkele situaties in leiderschap en ontdekten op die manier ook de betekenis van voorkeuren en gedrag en leerden dit af te stemmen op de mensen in hun team en daarbuiten.

Werken met een profielanalyse (in dit geval werd er gekozen voor Insights Discovery) vormt het ideale instrument in volgende situaties:

  • Een diepgaand begrip van je unieke persoonlijkheid
  • Het ontwikkelen van interpersoonlijke skills
  • Het verbeteren van je communicatie
  • Het creëren van betere professionele en persoonlijke relaties