Corda Campus opleidingskalender

Voor medewerkers van de Corda Campus en starters op de INCubator

SYNTRA Business heeft voor de medewerkers op de Corda Campus en de starters van de INCubator een opleidingsprogramma en -kalender samengesteld. De vier opleidingen hieronder weergegeven; timemanagement, stressmanagement, pitching en Excel (basis/gevorderd), worden beschikbaar gesteld aan alle medewerkers op de campus. Maak gebruik van deze unieke kans om uzelf (of uw medewerkers) in te schrijven voor één van deze krachtige en doelgerichte opleidingen en breng uw ​​professionele skillset naar een hoger niveau.

Excel voor beginners tot gevorderden

De mogelijkheden van Excel ten volle leren benutten

U wilt op een professionele manier met statistieken, data of formules kunnenwerken in Excel? Of u nu een beginner bent of reeds een basiskennis Excel heeft; na deze opleiding kan u zonder moeite geavanceerde grafieken of draaitabellen ontwikkelen en complexe analyses doorvoeren. Indien u reeds over een basiskennis Excel beschikt, kan u later aansluiten.

Timemanagement Today

Productiviteit en tijd op elkaar afstellen

Er zijn 168 uren in een week. Denkt u dat u optimaal gebruik maakt van al die uren? Ofwilt u juist meer bedreven zijn in timemanagement? In deze opleiding krijgt u een aantal praktische en toepasbare strategieën om uzelf en uw tijd gemakkelijker te organiseren!

Pressure management voor de professional

Hoe stress op een efficiënte manier beheren

Vaak kan het een hele uitdaging zijn om stress of druk onder controle te krijgen, negatieve gevoelens te kanaliserenof uzelf weer gemotiveerd te krijgen. Maar als u uwtriggers kanherkennen enrekening weet te houden met de momenten waarop spanning opkomt, zal u het een stuk makkelijker vinden uzelf staande te houden.

Professioneel pitchen

Hoe met uw boodschap te inspireren, motiveren en overtuigen

In een korte tijdspanne rijkt deze opleiding u de drie belangrijkste onderdelen van een memorabele pitch aan: de houding, het dynamisch gebruik maken van de stem en een boeiende inhoud. Na deze sessies zult u als geen ander in staat zijn om te overtuigen,te motiveren, te informeren of te teasen.

Contact

Bent u geïnteresseerd of wilt u liever meer informatie? Neem dan, geheelvrijblijvend, contact op via info@syntra-business.be.