7 onmisbare apps

7 handige apps voor elke ondernemer

InboxInbox by Gmail is een nieuwe app van het Gmail-team. Inbox is een geordende plek om je werk te doen en je te focussen op wat ertoe doet. Met Bundels blijven je e-mails geordend. Bekijk de Hoogtepunten zonder e-mails te hoeven openen. Plan of stel uit met de optie Snoozen en doe wat je moet doen!

Google Street View: Verken de mooiste plekken van de wereld, ontdek de wonderen van de natuur en loop binnen bij museums, stadions, parken en vervoersknooppunten. Het is ook een handige app voor iedereen die projecten, producten of dergelijke in beeld wil brengen met 360°-foto's. Prospecten en klanten kunnen dan zelfs in VR kijken net alsof ze erbij staan.

Google MyBusinessStel uw gratis bedrijfsvermelding in op Google My Business en vergroot uw zichtbaarheid op Google Maps en Google Zoeken in uw omgeving. Ook krijg je rechtstreeks toegang tot "passport" bij Google en zorg je ervoor dat je onmiddellijk kan reageren op vragen en reviews in Google+.

Facebook Pages: Beheer je Facebook-pagina vanaf je telefoon. Blijf op de hoogte en reageer direct op klanten via de app Paginabeheer. Doordat je rechtstreeks toegang hebt tot je bedrijfspagina op Facebook, kan je deze eenvoudiger beheren dan via de Facebook app. Je kan kort op de bal spelen met betrekking tot gestelde vragen of reviews.

Google Photos: Altijd een reservekopie. Maak onbeperkt en zonder kosten back-ups van foto's en video's, tot maximaal 16MP en 1080p HD. Bekijk ze op elke gewenste telefoon, tablet of computer viaphotos.google.com. Uw foto's worden veilig en privé opgeslagen en u heeft ze altijd bij u.

Google Chrome: Google Chrome is een snelle, gratis webbrowser. Voordat u Chrome downloadt, kunt u controleren of uw besturingssysteem wordt ondersteund en of aan alle andere systeemvereisten wordt voldaan.

Google Analytics: Met Google Analytics kunt u uw return on investment voor advertenties meten en uw sites en applicaties voor Flash, video en sociale netwerken bijhouden.