5 redenen voor een opleiding op maat

Wist u dat we voor elke opleidingsvraag voor uw bedrijf of medewerkers een oplossing kunnen voorleggen! Maar we doen er een schepje bovenop en geven u vijf goede redenen om te kiezen maatopleiding van SYNTRA Business!

 1. Tijdstip
  Voor een bedrijf ligt de prioriteit bij de productie, niet bij het organiseren van opleidingen. Daarenboven werken sommige bedrijven volcontinu. SYNTRA Business begrijpt dat en is daar dan ook 100% flexibel in. Is dinsdagnacht het beste moment voor een opleiding voor uw bedrijf? Dan organiseert SYNTRA Business zich daarnaar.
 2. Flexibele inhoud
  De docent werkt een syllabus op maat uit en gebruikt die als rode draad, maar kan makkelijk van onderwerp switchen en inspelen op de vragen of situaties van het moment.
 3. Aanvaardbaarheid
  Misschien heeft u wel een medewerker in huis die over de juiste kennis en kunde beschikt, maar niet iedereen kan dat evengoed overbrengen. Bovendien staan collega’s onder elkaar daar niet altijd voor open, terwijl ze wel luisteren naar een externe docent.
 4. Regie
  Iedereen heeft een drukke agenda en ziet wel eens iets over het hoofd. Daarom houdt SYNTRA Business de touwtjes strak in handen en leidt het alles van begin tot einde in goede banen. De docent en opleidingsverantwoordelijke zijn heel alert en herinneren u op tijd en stond aan geplande afspraken en to do’s.
 5. Aanbod
  Het aanbod opleidingen bij SYNTRA Business is heel uitgebreid en met de maatopleidingen is niets onmogelijk. De vakspecialisten zoeken alles tot in de puntjes uit en gaan verder, daar waar andere onderwijsinstellingen de handdoek in de ring gooien.

U heeft een vraag over een maatopleiding voor uw bedrijf of medewerkers? Neem gerust contact op met onze opleidingsadviseurs of via de contactpagina. Vindt u niet wat u zoekt of wil u slechts één medewerker opleiden? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden in het volledige aanbod aan bedrijfsopleidingen!