5 redenen voor een maatopleiding

Wist u dat we voor elke opleidingsvraag voor uw bedrijf of medewerkers een oplossing kunnen voorleggen! Maar we doen er een schepje bovenop en geven u vijf goede redenen om te kiezen voor een maatopleiding van SYNTRA Business!

 1. Concreet
  Een algemene training is wel goed om notie te hebben van een bepaald onderwerp, maar SYNTRA Business maakt de opleiding volledig op maat en geeft zo antwoorden op uw specifieke vragen en probleemstellingen.
 2. Resultaatgericht
  De docent brengt u niet alleen kennis en inzichten bij; aan het einde van de opleiding beschikt u ook over verbeterde procedures, plannen en een goed getraind team.
 3. Eye-opener
  Doordat de docent een expert in zijn vak is, maar geen interne vaste medewerker, bekijkt hij uw bedrijf vanuit een ander perspectief, wat leidt tot andere benaderingen en inzichten waaraan u zelfs nog niet gedacht had.
 4. Relevant
  Na een meeting met uw bedrijf waarin men uw wensen, noden en verwachtingen bespreekt, werkt men een voorstel op maat uit. Vervolgens kan het voorgestelde programma ingekort of uitgebreid worden zodat u er alles kan uithalen wat voor uw bedrijf relevant is.
 5. Realistisch
  Door te kiezen voor een maatopleiding, zijn de cases teamgericht en gebaseerd op situaties die zich effectief (kunnen) voordoen binnen uw bedrijf.

U heeft een vraag over een maatopleiding voor uw bedrijf of medewerkers? Neem gerust contact op met onze opleidingsadviseurs of via de contactpagina. Vindt u niet wat u zoekt of wil u slechts één medewerker opleiden? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden in het volledige aanbod aan bedrijfsopleidingen!