3 redenen om een bijscholing te volgen in verzekeringen

Willy Vanduffel is al talloze jaren docent bij SYNTRA Business en wordt omschreven als een professionele trainer die verzekeringskantoren naar een niveau hoger tilt. Samen met hem organiseert SYNTRA Business een reeks van bijscholingen voor de verzekeringssector. Maar waarom zou u zichzelf precies moeten inschrijven? Hier volgen drie redenen:

  • Omdat bijscholing verplicht is: momenteel is er een minimum van 30 uren (punten) per periode van drie jaren. Binnenkort wordt dit zelfs opgetrokken naar 45 punten per drie jaren, ofwel 15 uren per jaar.
  • Omdat de onderwerpen voor iedere verzekeringsprofessional boeiend zijn, uitzonderlijk veel punten opleveren en dat terwijl je je kennis bijschaaft en terug opfrist.
  • Omdat er telkens weer onbekende aspecten diepgaand onderzocht worden en met de praktijk worden getoetst.

Verder krijgt u ook een antwoord op volgende vragen: Hoe kan ik op bevattelijke manier de vragen van de klant beantwoorden? Hoe kan ik inspelen op klantenbehoeften en to-the-point informatie bezorgen om zo ook beter te scoren bij mijn prospect? Hoe verander ik vragen in interesse, interesse in behoefte, behoefte in het juiste aanbod en aanbod in resultaat?

Ontdek hier het volledige aanbod.