Als onderneming in de cloud

Digitaliseer, centraliseer en deel bedrijfsgegevens in de cloud

Insteek

Als het op het veiligstellen en delen van je bestanden aankomt, is werken in de ‘cloud’ al wat de klok slaat. Wat je fysieke opslagmedium ook overkomt, je informatie is veilig. Als je bovendien doordacht met cloud services te werk gaat, kom je dichter bij het zo begeerde paperless office.

Doel van de bedrijfsopleiding

In deze opleiding vertrekken we vanuit je verkozen opslagservice. Van daaruit verkennen we manieren om je gebruik van deze service te optimaliseren. We kunnen vertrekken van de volgende cloud services: Dropbox, office 365, Onedrive, Google drive, Skydrive, Evernote, Symbaloo. Doeltreffend omgaan met een cloud service houdt ook in dat je op een efficiënte manier omgaat met je fysieke informatie. Zeker waar het op het delen van informatie aankomt. Druk je mails af? Hoe deel of bewaar je interessante folders of brochures? Hoe bewerk je samen documenten? We kijken ook naar zinvolle manieren waarop medewerkers op een gelijkvormige manier kunnen werken in de cloud.

DIT KOMT AAN BOD

Deze opleiding wordt op maat aangeboden. Onze opleidingscoaches stellen het lesprogramma samen op basis van de voorkennis en noden van uw werknemers en onderneming. De cursus wordt volledig naar uw wensen ontwikkeld. We houden rekening met de opslagservices die u kiest en/of interessant vindt. Daarnaast kijken de opleidingscoaches hoe ver uw onderneming al staat in het gebruik van cloudservices en wordt het lesprogramma daarop afgesteld.

Wil u liever een kant-en-klare opleiding waaraan u en/of uw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke IT opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.