Kennis, kwaliteit & productie, ERP - dé ideale Food-mix!?

Hoe integreert u de strenge kwaliteitseisen in de productieomgeving van een voedingsbedrijf zonder te moeten inleveren aan efficiëntie? Hoe stuurt u uw productie zo goed mogelijk aan? Voor veel voedingsbedrijven blijft het een uitdaging een gezonde mix te vinden tussen de vereiste administratie, de dagdagelijkse productieprocessen en de kwaliteitsborging.

Op dit event wil SYNTRA Business productieverantwoordelijken, HR-managers, kwaliteitsverantwoordelijken en plant managers uit de voedingsindustrie zicht geven op de beschikbare methodes & softwaretools. Daarnaast geven we ook, met hulp van enkele inspirerende sprekers en cases, een overzicht van de verschillende samenwerkingsmogelijkheden omtrent innovatieve oplossingen en productieprocessen.

Een volgende uitdaging is het vertalen van de bedrijfsprocessen naar de medewerkers op de werkvloer. Hoe richt u efficiënte opleidingen inzake hygiëne-richtlijnen in en besteed u tegelijkertijd voldoende aandacht aan efficiëntie en veiligheidsissues? Hoe zorgt u ervoor dat de medewerkers de juiste competenties hebben en dat ze bijgeschoold kunnen worden?

Als erkend IPV & kmo-portefeuille opleidingsverstrekker ondersteunen wij u hierin.

 

Gastsprekers

  • Johan Vandercappellen (Quasydoc) - 'In een ERP-systeem geïntegreerd kwaliteitsmanagement: enkele casestudies uit de voedingsindustrie.' Lees meer
  • Lieselotte Geerts (Flanders Food) - 'Technologische innovatie in de voedingsindustrie: samen op weg naar de voedingsfabriek van de toekomst.' Lees meer
  • Mark Van Pee (Sirris) - 'Best Practices voor productieplanning en –aansturing over sectoren heen.' Lees meer
  • Tom De Cock (IPV) - 'Opleidingen en personeelsadvies voor de voedingsindustrie'